mc.eecraft.dk

Tryk for kopi

? Spillere Online

AFVIST Hjælper Ansøgning

Indlæg i 'Hjælper ansøgninger' startet af ItzMallerMC, 6 Jan 2017.

Tråd status:
Ikke åben for flere svar
 1. ItzMallerMC

  Oprettet:
  30 Nov 2016
  Beskeder:
  1
  Kager modtaget:
  0
  Lidt om mig:

  Jeg heder Malthe Rasch Pedersen og bor på Bornholm. Jeg er 13 år gammel og har fødselsdag 29.7.03 Jeg spiller meget Minecraft, og bruger meget af min tid inde på EeCraft da jeg syntes det er en fed server og mega fedt koncept i har gang i. Jeg håber og tro at jeg vil bruge mange tusinde timer inde på EeCraft frem over. Jeg går i syvende klasse på Davidskolen Bornholm. Og jeg er for det meste glad… (For det meste)


  Mit rigtige fornavn:

  Jeg heder Malthe Rasch Pedersen som jeg skrev lidt længere oppe xD


  Min alder:

  Jeg er 13 år gammel. Jeg kan godt nogle gange virke som en på 10 men så skal jeg bare havde ”et slag i ryggen” altså forstå mig ret. Ellers tager jeg det seriøst.


  Hvilke servers spiller du primært på?

  Jeg spiller mest på Gemminers da jeg elsker OpPrison konceptet. Jeg spiller også lidt på GoldHunters men ikke så meget, grundet det ikke lige er min stil.


  Har du en Facebook konto?

  Ja, jeg har en Facebook konto. Jeg heder Malthe Rasch Pedersen som der igen står lidt længere oppe i ansøgningen. Og jeg vil meget gerne være med i jeres StaffGruppe.

  Har jeg nogle smurfs?

  Ja, jeg har en smurf. Den heder HackBuster_DK men jeg ændre det lige så snart jeg kan fordi jeg ikke kan lide navnet.

  Mine tidligere minecraft navne?

  Jeg heder lige nu _DenGladeFisk. Jeg har hedet MallerDKGaminG, SimonSindsyg, mikkelrp1, LauraDKGaminG, ItzMallerMC ikke spørg hvorfor jeg har hedet LauraDKGaminG.

  Kan du være online på TeamSpeak og har du en velfungerende mic?

  Ja jeg kan godt være online på EeCrafts Ts og jeg vil meget gerne være online også.

  Hvor mange timer kan du spille på EeCraft? (om dagen, ugen, måneden?)

  Jeg tror jeg kan være online en 3-4 måske 5 timer om dagen (vis jeg ikke skal rejse eller sådan noget andet) men ellers siger i bare til vis jeg skal være mere online. 10hi

  Hvorfor skulle vi vælge dig frem for nogle andre?

  I skal vælge mig frem for nogle andre fordi jeg tror jeg er et friskt pust for EeCraft, jeg syntes også jeg er en retfærdig person/menneske. Jeg VIL ALDRIG misbruge/abuse vis jeg for staff (Hjælper). Jeg vil heller ikke mute/kicke mennesker uden grund. Og jeg syntes alle skal havde en chance for at forklare sig fr man skal mute/kick. Jeg tror godt at jeg vil kunne styre den vilde chat Gemminers har. xD 10hi Jeg vil altid hjælpe folk vis de spørger om hjælp i chatten eller på TS. Jeg vil acceptere alle typer mennesker på serveren med mindre de sviner mig til eller overtræder EeCrafts regler. Jeg står ved mine beslutninger og vis jeg tager fejl kan jeg godt indrømme/så ved at jeg begik en fejl.


  Hvor længe har du spillet på EeCraft?

  Jeg har DSV kun spillet 1/1½ måned på EeCraft men jeg føler jeg er klar til at ansøge som staff. Og jeg fortryder slet ikke at jeg startede på EeCraft.


  Har du nogle erfaringer som staff på andre servere?

  Ja jeg har haft 4 servere en af dem var hub 3 andre var kitpvp og faction og towny. Så har jeg været Bygger og H-Admin på LavaPrison vis du kender den.

  Andet vi skal vide?

  Nej ikke andet tror jeg. Men vis jeg ikke kommer ind/bliver afvist så vil jeg stadig spiller som normal spiller på EeCraft.
   
  #1
  Sidst redigeret: 7 Jan 2017
 2. Laz11556

  Laz11556 Administrator
  Staff medlem Administrator

  Oprettet:
  1 Jul 2016
  Beskeder:
  448
  Kager modtaget:
  442
  Afvist.
  Du er ikke lige den vi søger, beklager.
   
  #2
Tråd status:
Ikke åben for flere svar
 • -->